Bransjeguide

Ønsker du at din bedrift skal oppføres i Bransjeguiden?

Registrering

Utvidet oppføring
Gratis oppføring
  • Denne teksten kan redigeres gjennom administrasjonsgrensesnittet.

  • Denne teksten kan redigeres gjennom administrasjonsgrensesnittet.

    Jeg har lest og forsått vilkårene ved utvidet oppføring Du må godta vilkårene for utvidet oppføring.

Det norske Samlaget

Forlag

Det norske Samlaget

Samlagets visjon er å vere eit uavhengig og leiande kulturforlag. Forlagsdrifta er basert på utvikling og sal av gode nynorske bøker og andre forlagsprodukt. Kjerneverksemda i forlaget er å få fram dei gode forfattarane og utvikle dei gode bøkene.

Hjemmeside

Logo.gif

Forlag

Fagbokforlaget

Fagbokforlaget er i dag det femte største forlaget i Norge med utgivelser for hele utdanningsløpet, fra barnehage til høyere utdanning. Vi er ledende innen en rekke av disse satsingsområdene med både digitale og trykte læremidler.

Hjemmeside

FAVA.no

Bokhandel

FAVA.no

Vi har barnebøker utenom det vanlige - i formater som passer alle barn. På FAVA.no vil du alltid finne det siste innen SHUFFLEbook, den nye bokkategorien som er en ny og rendyrket norsk oppfinnelse. FAVA.no er en del av Barnebokforlaget Children´s House AS som jobber for å utvikle bars identitet, språkutvikling og kulturarv.

Hjemmeside

Forlaget Mystica Eterna

Forlag

Forlaget Mystica Eterna

Forlaget Mystica Eterna er et lite idealistisk forlag som ble opprettet i desember 2002 av Marcello Haugens familie. Forlaget ønsker å tilgjengeliggjøre Marcellos tanker og tekster og utgi litteratur som omhandler Marcello Haugen m.m.

Hjemmeside

Fundamentalia - fagbøker for ledere

Foreninger og organisasjoner

Fundamentalia - fagbøker for ledere

Fundamentalia gir norske ledere inspirasjon i form av aktuelle bøker og spesialskrevet musikk for avslapning.

Hjemmeside

Gammafon

Forlag

Gammafon

Vår forretningsidé er å produsere, selge og gi ut høykvalitative, barneprodukter og å ivareta figurenes opprinnelse. Gammafons ledestjerne er kvalitet og selskapets produksjoner er kjente for sitt høye kvalitetsnivå både når det gjelder innhold, utførelse og teknologi.

Vi vil at det skal være morsomt å høre på og spille våre produkter om og om igjen. Derfor velger vi alltid forfattere, fortellinger, skuespillere, lydeffekter, programmerere, komponister, musikere, artister og illustratører med stor omsorg. Da blir lyttingen og spillingen en opplevelse.Vi skaper den nærheten til produktene og innholdet som vi mener er nødvendig for å oppnå høy kvalitet og lang levetid.

Hjemmeside

WB.jpg

Forlag

Gravdahl Forlag

Fikk 18 hjerneslag - utgir diktsamling

Det begynte 12.februar i 2012. Det var en gnistrende kald søndag og det var morsdag.
«Helt uventa blåste det opp en sterk vind opp fra intet som kunne ha slukka flammen min på et tiendedels sekund,» sier hun.
Neste dag ble hun lagt inn på Hamar sjukehus. Hun hadde hatt det første av en stor mengde hjerneslag som hun skulle gjennom i det nærmeste halvannet året. Innen 13. mars 2014 hadde hun hatt 18 slag.

Wenche-Britt Hagabakken
Biografi. Dikt og teksterHjemmeside

Grieg Kalenderforlag AS

Foreninger og organisasjoner

Grieg Kalenderforlag AS

Grieg Kalenderforlag AS skal være en ledende leverandør av tidsplanleggere/ lommekalendere, bord- og veggkalendere, reklamekalendere og profileringsartikler distribuert gjennom forhandlere og direkte til storforbrukere.

Hjemmeside

Gursli-Berg-logo

Forlag

Gursli Berg Forlag

Gursli Berg er et nystartet forlag som skal gi ut bøker om mat og drikke, i tillegg til oversatt skjønnlitteratur. Gursli Berg skal gi ut bøker med tydelig avsender, og lidenskap er fellesnevner for alle utgivelsene.

Hjemmeside

utadansikt.jpg

Forlag

Heidi Ek Bøker

Ansikt Utad Livspoesi 2013
Poesi/Dikt
Bygd på erfaringer, ønsker og inspirasjon.

Hjemmeside