Bransjeguide

Ønsker du at din bedrift skal oppføres i Bransjeguiden?

Registrering

Utvidet oppføring
Gratis oppføring
  • Jeg har lest og forsått vilkårene ved utvidet oppføring Du må godta vilkårene for utvidet oppføring.

Den Norske Forleggerforening

Foreninger og organisasjoner

Den Norske Forleggerforening

Den norske Forleggerforening er en bransjeorganisasjon for forlag som representerer den vesentlige del av bokomsetningen i Norge. Foreningen tar hånd om fellestiltak og service overfor medlemsforlagene og har en bred kontaktflate overfor myndigheter, organisasjoner og presse i inn- og utland.

Hjemmeside

Det norske Samlaget

Forlag

Det norske Samlaget

Samlagets visjon er å vere eit uavhengig og leiande kulturforlag. Forlagsdrifta er basert på utvikling og sal av gode nynorske bøker og andre forlagsprodukt. Kjerneverksemda i forlaget er å få fram dei gode forfattarane og utvikle dei gode bøkene.

Hjemmeside

Logo.gif

Forlag

Fagbokforlaget

Fagbokforlaget er i dag det femte største forlaget i Norge med utgivelser for hele utdanningsløpet, fra barnehage til høyere utdanning. Vi er ledende innen en rekke av disse satsingsområdene med både digitale og trykte læremidler.

Hjemmeside

FAVA.no

Bokhandel

FAVA.no

Vi har barnebøker utenom det vanlige - i formater som passer alle barn. På FAVA.no vil du alltid finne det siste innen SHUFFLEbook, den nye bokkategorien som er en ny og rendyrket norsk oppfinnelse. FAVA.no er en del av Barnebokforlaget Children´s House AS som jobber for å utvikle bars identitet, språkutvikling og kulturarv.

Hjemmeside

Fundamentalia - fagbøker for ledere

Foreninger og organisasjoner

Fundamentalia - fagbøker for ledere

Fundamentalia gir norske ledere inspirasjon i form av aktuelle bøker og spesialskrevet musikk for avslapning.

Hjemmeside

WB.jpg

Forlag

Gravdahl Forlag

Fikk 18 hjerneslag - utgir diktsamling

Det begynte 12.februar i 2012. Det var en gnistrende kald søndag og det var morsdag.
«Helt uventa blåste det opp en sterk vind opp fra intet som kunne ha slukka flammen min på et tiendedels sekund,» sier hun.
Neste dag ble hun lagt inn på Hamar sjukehus. Hun hadde hatt det første av en stor mengde hjerneslag som hun skulle gjennom i det nærmeste halvannet året. Innen 13. mars 2014 hadde hun hatt 18 slag.

Wenche-Britt Hagabakken
Biografi. Dikt og teksterHjemmeside

Grieg Kalenderforlag AS

Foreninger og organisasjoner

Grieg Kalenderforlag AS

Grieg Kalenderforlag AS skal være en ledende leverandør av tidsplanleggere/ lommekalendere, bord- og veggkalendere, reklamekalendere og profileringsartikler distribuert gjennom forhandlere og direkte til storforbrukere.

Hjemmeside

hertervig_logo_tre.jpg

Forlag

Hertervig Forlag

Forlagshuset Hertevig

Er eiet og drevet av Stiftelsen Psykiatrisk Opplysning, og er Nordens største nisjeforlag innen feltet psykiatri, psykologi og psykisk helse. Vi utgir først og fremst sakprosa: populærvitenskap, fagbøker, og dokumentarer, men har en avdeling som dekker et bredere emnefelt. Forlagshuset Hertervig består av tre forlag:

Psykiatrisk Opplysning:
Forlaget utgir et bredt spekter av folkeopplysningshefter/brosjyrer som omhandler forskjellige emner innen psykiatri og psykisk helse. Gir informasjon til pasienter, pårørende og allmennheten. I tillegg utgis spesialhefter, undervisningsopplegg og CD/DVD-er innen emnet. Litteraturen brukes også av diverse sykehus, institusjoner og organisasjoner. Litteraturen blir fortløpende revidert etter hvert som nye forskningsresultater og ny kunnskap foreligger.

Hertervig forlag:
Hertervig forlag ble etablert i 1999 da Stiftelsen Psykiatrisk Opplysning besluttet å åpne opp for et større mangfold og et bredere emnespekter i sine utgivelser. Hertervig forlag har populærvitenskapelige bøker og dokumentarer (brukere og pårørendes egne historier) som hovedområder. Hertervig forlag vurderer også skjønnlitterære og andre allmenne utgivelser.

Hjemmeside

Hippopotamus

Foreninger og organisasjoner

Hippopotamus

Hippos formål er å fremme ressursbevissthet og gjøre livet triveligere for folk flest. Hippoproduktene er derfor gode miljøvalg, har god kvalitet og skal være med en attraktiv design som skaper glede hos alle brukerne. Mange av produktene produseres i Norge - av ditt og mitt avfall.

Hjemmeside

Hønikka Forlag AS.jpg

Forlag

Hønnika forlag Anne Kierulf

Forlagets omtale:
Anne Kierulf er billedkunstner. Hun har tidligere utgitt billedbøker for barn, bl. a. Nicoline og villkatten. I denne billedboken møter vi de frittgående hønene på Asker museum og er med på hønenes opplevelser en høstdag i museumshagen.

Hjemmeside