Bransjeguide

Ønsker du at din bedrift skal oppføres i Bransjeguiden?

Registrering

Utvidet oppføring
Gratis oppføring
  • Jeg har lest og forsått vilkårene ved utvidet oppføring Du må godta vilkårene for utvidet oppføring.

powered by nature omslag - Kopi.jpg

Forlag

Inception Publishing

Powered by nature

Er tittelen på en revolusjonerende bok som på en genial og enkel måte tar for seg det som faktisk må være på plass for at kroppen din skal virke slik den er ment fra naturens side.

Den omhandler ikke alternativene til sykdoms forebygging og reversering, den omhandler det selvfølgelige som må være på plass.

Alltid når man kjøper noe så følger det med en bruksanvisning! Hvorfor har vi ingen bruksanvisning for kroppen?

Vel her er den endelig, Powered by nature forteller deg i detalj hvorfor vi blir syke, og hva vi må holde fokus på for å reversere og forebygge sykdom.

Det viktigste du må være klar over er at det i realiteten kun finnes en sykdom og to årsaker.

Det finnes heller ingen medisin eller behandlingsform som leger noe som helst. Det eneste som er i stand til å lege er kroppen selv.

Enkelt forklart har kroppens celler 5 fysiske behov: oksygen, vann, næring, sollys og jordkontakt. Det finnes ingen medisin eller behandlingsform som kan eliminere kroppens behov for disse elementer.

Du har kanskje lyst til å gjøre det du kan for å unngå alvorlig sykdom!

Da må du lese denne boken.

Den har svarene på hvorfor og hvordan, og passer til både barn og voksne.Forfatter, Tormod Holt

Boken er på 240 sider i A4 format.
Den er rikt illustrert og har mange flotte fargebilder.
Norsk språk.


ISBN 978-829991590-8-8

Hjemmeside

Kom -Forlag-sort.gif

Forlag

Kom Forlag AS

Kom forlag
er et lite forlag som gir ut rundt ti titler i året.
Forlaget har hatt base i Kristiansund i 18 år, men har i dag kontor i Oslo.

Vår filosofi er å skape begeistring og ny innsikt. Ny innsikt og begeistring. Det ene fører ofte til det andre, og slik blir bøker opplevelse.
Bli kjent med bøkene fra Kom forlag - her ligger mange opplevelser og venter.

Hjemmeside

Langeruds klimainfo

Forlag

Langeruds klimainfo

Ny klimabok - Klima, is og Forskerfeil

Lettlest og lærerik, med mange flotte bilder og illustrasjoner. Mye stoff om CO2 og drivhusgasser, astronomiske variasjoner, temperaturen gjennom 10 000 år samt klima og isforhold i Antarktis, Arktis og på Grønland.

Hjemmeside

Logo 1 linje RGB.png

Forlag

lillebok.no

Les og lær med lillebok.no!

lillebok.no er et nytt og uavhengig forlag som har spesialisert seg på babybøker og bøker for de aller minste. Vi ønsker å gi barn og foreldre mange gode og lærerike leseopplevelser fra tidlig alder! Dette skal vi gjøre ved å tilby bøker hvor barnet møter sanseinntrykk og utfordringer på sitt eget nivå, og som best støtter den naturlige utviklingen av kunnskap og ferdigheter.

Hos oss finner du faktabøker, men også små fortellinger, med materialer til å ta-og-føle-på, elementer til å bevege på, lydknapper og andre taktile elementer.

Ved valg av bøker har kvalitet på alle områder vært et ufravikelig kriterie: Innhold som stimulerer og utfordrer utviklingen til de aller yngste leserne, dyktige illustratører som gir en god visuell opplevelse for både liten og stor og god fysisk kvalitet tilpasset små barnehender. I tillegg er vi opptatt av at bøkene skal være 100% trygge i bruk. Alle bøker er sikkerhetstestet i følge det europeiske leketøysdirektivet, og er CE-merket for bruk av barn i alle aldre.

Velkommen til å ta kontakt!

Hjemmeside

Lydbokforlaget AS

Forlag

Lydbokforlaget AS

Lydbokforlaget tilbyr et bredt og godt utvalg av lydbøker. Ingenting er som en god bok, lest av en god fortellerstemme. Mange kjente bøker, i alle genre, tilbys på Lydbokforlagets nettbutikk. Rask levering

Hjemmeside

Bransjeoppføring.gif

Forlag

Macademics Media AS

Macademics Media

Noen sier de har bøker i blodet. Vi har bøker i magen. Så langt er én kommet ut, vi lover at det skal bli flere. Macademics Media er eid og drevet av Laila Sandvold Macdonald, en ihuga språk-og bokelsker som lærte å lese tidligere enn hun kan huske. Hun tilbringer en stor del av sine arbeidsdager ved skrivebordet, men liker også av og til å komme seg ut i felten og holde skrivekurs. Kursene bygger på hennes egen bok Kort og godt norsk, kjappe skrivetips-en lettfordøyelig håndbok for alle som vil lære hvordan du fanger og holder på leseren. Bli bedre kjent med Macademics Media på www.macademics.no . Ta også gjerne kontakt på 90 58 72 77, eller på epost: lsm@macademics.no .

Hjemmeside

hcbQ65aamJ_1.jpg

Forlag

Norgesforlaget AS

Norgesforlaget er et kulturforlag som formidler kunst og kunsthistorie, historie, folkeminne (og lokalhistorie fra flere kanter av landet). Når det gjelder norsk krigshistorie, ligger forlaget helt i tet med en lang rekke utgivelser. Innenfor folkeminne er Landstads sagn og hans samling av folkeviser populære verk, det samme gjelder standardverket "Norske barnerim og regler" og Olav Klonteigs mange bøker. Forlaget har også gitt ut en rekke dialektordbøker fra Telemark, hvorav flere er prisbelønte.
Norgesforlaget legger vekt på at kunsthistorie og kunstbøker skal være av høy kvalitet med topp bildegjengivelse og design.
Lokalhistoriske bøker med serier fra Porsgrunn, Sandefjord, Larvik, Tønsberg og Kristiansand har slått meget godt an, og i Porsgrunn og Sandefjord er byseriene kommet opp i henholdsvis 18 og 12 bøker. Lokalhistorie blir stadig mer populært, særlig når skribentene minnes barndom og oppvekst.
Den boken som har solgt best i forlagets historie, er fortsatt praktverket "Alkoholens historie" som stadig er i salg.

Hjemmeside

Okstindan bokforlag

Forlag

Okstindan bokforlag

Boka, Okstindan Nord-Norges tak, er en samling av artikler og bilder fra et fjelleventyr i Hemnes kommune i Nordland.

Hjemmeside

Pensum.no - Aldri mer utsolgt...

Forlag

Pensum.no - Aldri mer utsolgt...

Hos oss kan du søke etter og bestille faglitterære bøker som ikke lenger er å få i bokhandelen, ferdigstilte kompendier skreddersydd for ulike undervisningstilbud, eller selv sette sammen ditt eget skreddersydde kompendium. Vi har over 10 000 titler, 1 800 ferdigstilte standardkompendier og 12 000 norske faglitterære tekster å velge mellom.

Hjemmeside

pepper logo.ai

Forlag

Pepper AS, publishing

Pepper AS, publishing er ett forlag som spesialiserer seg på bøker om mat, vin og reise

Hjemmeside