Bransjeguide

Ønsker du at din bedrift skal oppføres i Bransjeguiden?

Registrering

Utvidet oppføring
Gratis oppføring
  • Jeg har lest og forsått vilkårene ved utvidet oppføring Du må godta vilkårene for utvidet oppføring.

Linn Stokke_logo.jpg

Forlag

Unfolding books

Jeg er for mange kjent som kunstner, men arbeider i dag som veileder/terapeut samt med foredrag og kurs.Ved siden av utdannelse i Mind Body psykoterapi ,MBAs -Mindfulbased approaches og- sjokk og traumeterapi (SE) og TRE er egen erfaring med sjokk,traume og helingsprosessen grunnlaget for min praksis. Les mer om meg og mine utgivelser her:
http://www.linnstokke.com

Hjemmeside

9788299934602_Liten.jpg

Forlag

Vervik Forlag AS

Oljen som vi i dag pumper opp kommer fra dypt under havbunnen. For mange milloner år siden da det levde dinosaurer her på jorden var dannelsen av oljen allerede startet.

Plattformlivet berører mange familier, og i denne boken ønsker jeg å fremstille noe av dagliglivet ombord fra et barneperspektiv. Teksten og illustrasjonene legger også vekt på den emosjonelle delen av det å jobbe offshore.

Boken ligger nå for salg på mange av landets bokhandlere. Både Oslo, Stavanger, Bergen, Ryfylke, og mange mange flere bokhandlere har nå denne i butikken sin. I tillegg er butikkene behjelpelige med å finne denne og ordne med bestilling via Den Norske Bokdatabasen da boken er registrert her.

I tillegg kan du bestille direkte av meg via www.plattformboken.no eller sende meg en mail på mammapaaplattform@gmail.com. Se også facebook på Plattformboken.

Hjemmeside

Whitaker Information Services (bokdata)

Foreninger og organisasjoner

Whitaker Information Services (bokdata)

Products and services designed for all booksellers worldwide with a demand for books in the English Language including chains, independents, specialists, christian, STM and Internet booksellers etc. Products and services for libraries including public libraries, academic, school and college libraries.

Hjemmeside

Bokhandel

Ask antikvariat og bokhandel

Hjemmeside

Forlag

Bjarke Anderson forlag Skarvesete

Hjemmeside