I litterær kalender får du en oversikt over alle typer arrangement med essens av litteratur. Bokmesser, forfatteropplesninger, diktopplesninger, utdeling av litteraturpriser, forfattersigneringer, kurs, seminar, foredrag, boklanseringer med mer.

Legg til arrangement

Litterær kalender

-

Litteratursymposiet

Årets festival skal utforske kva plass begjær, eigetrong og seksualitet har i litteraturen, og korleis ulike formar for begjær kan belyse tendensar i samtida. Vi skal utforske kva som kan skje når den seksuelle lysten riv og slit i kroppen, og vi skal dykke ned i begjær etter ressursar, makt og sjølvrealisering.

Hjemmeside

Sted Odda

-

Finnmark internasjonale litteaturfestival 2020

Finnmark internasjonale litteraturfestival (Finnlitt) arrangeres av Finnmark fylkesbibliotek hvert andre år. Første gang var i Alta i 2010. Nå kommer festivalen til Kirkenes for tredje gang, og skal fylle byen med forfattere og litteraturarrangementer. Litteraturfestivalen er et lyspunkt på vei inn i mørketiden her nord

Hjemmeside

Sted Kirkenes

Boklansering – «Langgata i Sandnes»

Vi har gleden av å invitere til en eksklusiv boklansering. Ernst Lapin og Egil Berge har i mange år jobbet med boka Langgata i Sandnes. Ingen av dem rakk å se boka ferdig før de forlot oss så altfor tidlig.
Njål Vigesdal presenterer prosjektet. Her blir det mange bilder og fortellinger fra Langgata fra «tidenes morgen» til i dag. Visning av historisk filmmateriale fra Sandnes.
Gratis entré. Enkel servering av kaffe og noe å bite i.
Det vil være mulig å kjøpe boken etter Njål Vigesdals presentasjon. Pris 349,-
Betalingsmåte: Vipps, kort og kontant.
Smittevernhensyn grunnet covid-situasjonen medfører antallsbegrensning på dette arrangementet. Grensen er satt til 58 personer. Vi ser oss derfor nødt til å ha påmelding til boklanseringen.
Påmelding (dvs. navn og tlf.nr.) sendes innen 27.10.2020 til: yngve@forlagshusetvest.no (mail) eller tlf. 92491435 (tekstmelding).

Hjemmeside

Sted Vitenfabrikken, Storgata 28, Sandnes