I litterær kalender får du en oversikt over alle typer arrangement med essens av litteratur. Bokmesser, forfatteropplesninger, diktopplesninger, utdeling av litteraturpriser, forfattersigneringer, kurs, seminar, foredrag, boklanseringer med mer.

Legg til arrangement

Litterær kalender

-

Skriv & røre! en slags festival

Velkommen til fire dager med skriveaktiviteter og annen nyttig moro!

Medisinsk bibliotek arrangerer (en slags) festival for studenter på Det medisinske- og Det odontologiske fakultet.

Delta på skriveverksted, tegnekurs, eller lek med lego, hør foredrag og få hjelp til å skrive.

Alle arrangementene er gratis og åpne for alle!

Ta med skrivesaker, eventuelt PC og egne notater.

Hjemmeside

Sted UiO : Medisinsk bibliotek

-

Granitol vol. 2

Granitol Vol. 2 inviterer deg til å utforske de nye fortellingene om bibliotekets relevans for fellesskapet. Det blir foredragsholdere som har brutt mønster og flyttet grenser. Det blir workshops og utflukt. Det blir musikk, festivalkunst, festivalmat og mye mer.

Hjemmeside

Sted Gjøvik

-

Versusdagene. Skeiv litteraturfestival

Festivalen foregår på Gjøvik/Toten 2. og 3. februar. Arrangører er Totenvika galleri og kulturkafe, Gjøvik bibliotek og litteraturhus og Fyrverkeriet bibliotek.

Det blir forfattermøter, konserter, kunstutstilling, foredrag, Skeiv salong, teaterforestillingen "Kim F." og party med DJ Vera.

Hjemmeside

Sted Gjøvik/Toten

-

Nordisk barnebokkonferanse 2019

Nordisk barnebokkonferanse arrangeres på Sølvberget 4. - 6. februar 2019. Temaet er "Hvor går grensen?", og nå er programmet klart. Med flere av Nordens fremste navn innen litteratur og bibliotek for barn og unge på programmet, ser vi fram til å diskutere hvor grensene går for produksjon og formidling av dagens barne- og ungdomslitteratur i Norden.

Hjemmeside

Sted Stavanger, Sølvberget

Introduksjonskurs for og om bokbransjen 27. mars 2019

Kurset er for deg som ønsker en oppdatering eller er ny i bokbransjen. Vi gir et overblikk over bransjen i dag og veien videre. En gjennomgang av regelverk, rammebetingelser og bransjens kulturforpliktelser. Litteraturens vilkår og forfatterens hverdag er tema vi ser på. Du møter mange spennende foredragsholdere fra hele bransjen. Påmelding og mer informasjon: info@fagskolen.no eller telefon 934 42 425.
Pris: kr. 1.500,- inkludert lunsj.

Hjemmeside

Sted Fagskolen for bokbransjen, Universitetsgata 20