I litterær kalender får du en oversikt over alle typer arrangement med essens av litteratur. Bokmesser, forfatteropplesninger, diktopplesninger, utdeling av litteraturpriser, forfattersigneringer, kurs, seminar, foredrag, boklanseringer med mer.

Legg til arrangement

Litterær kalender

Fuzzypraten: Selma Lønning Aarø

Selv om teamene ofte kan være alvorlige nok, er det få norske samtidsforfattere som i like stor grad kan få en til å trekke på smilebåndet som Selma Lønning Aarø.

Forvent derfor en blanding av alvor og humor når hun gjester Fuzzypraten onsdag 24.november klokken 20.00. Denne høsten er hun aktuell med Privalivets fred, en roman som legger seg tett opp til det vi har lest fra både Vigdis Hjorth og Karl Ove Knausgård de senere årene. Lønning Aarø samtaler med Petter Haakon Pettersson.

Hjemmeside

Sted Fuzzy platebar, Molde

Forfatternes julemarked

Lørdag 4. desember fylles Kulturtorget på Trondheim folkebibliotek med lokal litteratur og lokale forfattere. Forfatterne tar med seg nye titler og restopplag, og du vil få muligheten til handle litterære godbiter for en billig penge, slå av en prat på god avstand og få en signatur i den nykjøpte boka. Julemarkedet passer for alle som ønsker seg harde pakker under treet i år, enten til seg sjøl eller venner og familie.

Hjemmeside

Sted Trondheim folkebibliotek