-

Blodig alvor i landsbyen

Sted 4072 Randaberg

Hjemmeside

Tirsdag 17. November
Emne: Cold-Case kveld på hotellet Tid: 19.00 til 22.00

Denne kvelden deltar: Hanne Kristin Rohde, Erlend Frafjord, Christian René Wold, Tor-Håkon Gabriel Håvardsen og Tove M. Taalesen

Program:
Kvelden starter med åpningsprolog fra Hanne Kristin Rohde Debattpanel om Cold-Case saker med Erlend Frafjord, Hanne Kristin Rohde og Simen Ingemundsen (Birgitte Tengs og Tina Jørgensen)
Debattpanel om Oslos undergrunn og kriminelle storkjeltringer med Hanne Kristin Rohde, Christian René Wold og Simen Ingemundsen (Om Philip Horst-Cappelen og om et kriminelt liv på 6 år)
Debattpanel med Tove M. Taalesen og Simen Ingemundsen (Om kriminalsaker i det norske kongehuset og Cold-Case i det royale hoff) Intervju med Tor-Håkon Gabriel Håvardsen om å være gravferdsagent og krimforfatter. Hvordan det er å kombinere de tingene

Onsdag 18. November
Emne: Norsk krim, er det strengt tatt nødvendig?

Tid: 19.00 til 21.00

Denne kvelden deltar: Stig Ellingsen, Simen Ingemundsen, Monika N. Yndestad, Terje Bjøranger, Geir Tangen, Agnes Matre og Helle Lindboe (Sang).

Program:
Kvelden åpner med utdeling av Sølvkniven til Agnes Matre.
Bokbad med Geir Tangen, Terje Bjøranger og Stig Ellingsen (Panel)
Bokbad med Agens Matre og Monika N. Yndestad (Panel)
«Møtes på åstedet» – En dialog mellom Simen Ingemundsen og Stig Ellingsen, om skriving og plotting. Bokbad med Henning Sviland.
Avslutning med Helle Lindboe (Sang)