Nye bøker

Livet og andre ubehageligheter

Livet og andre ubehageligheter

ISBN
9788202712419
Innbinding
E-bok
Type
Romaner ebøker
Forlag
Cappelen Damm

En Publishers Weekly og USA Today Bestselger!

Fra den New York Times bestselgende forfatteren av Lykke til med det, kommer det her en ny roman om en overklasse-bestemor og hennes utstøtte barnebarn, som oppdager at de kanskje har mer til felles enn de trodde.


Genevieve London kommer fra penger, men all verdens rikdom kan ikke forhindre den unge sønnens mystiske forsvinning eller ektemannens tidlige død. Hun klarer å karre seg tilbake til livet, og bygger opp et moteimperium som snart blir anerkjent over hele verden. Men det går på bekostning av den andre sønnen hennes.


Da Emmas mor dør, overleverer faren henne til bestemoren Genevieve, som motvillig tar imot henne og oppdrar henne - helt til Emma blir gravid som tenåring. Da sparker Genevieve henne ut, uten midler til å klare seg. Men Emma er sterk, og i årenes løp har hun skapt et godt liv for seg selv og tenåringsdatteren, Riley.


Etter seksten år uten noe livstegn fra bestemoren, ringer plutselig telefonen. Det er Genevieve, og hun trenger hennes hjelp.«En ektefølt pageturner, fortalt med varme og humor.» People Magazine (Ukens utvalgte)


«Viser viktigheten av å gi noen en ny sjanse.»-Women's World


"(...) nok en 'må-leses' fra Higgins, som lenge har vært en forfatter jeg automatisk kjøper neste bok av."--Colleen Oakley, forfatter


"Higgins viser at hun er en mester i familiedynamikk i denne gripende romanen om to kvinner fra forskjellige generasjoner som strever med å forstå hverandre. Jeg klarte ikke å legge den fra meg!" Emily Liebert, forfatter


"Leserne vil sitte som naglet til boka mens de leser om disse gode karakterene som kommer til bunns i hverandre og leger gamle sår. Denne rike og minneverdige fortellingen vil overbevise leseren fra første stund." Publishers Weekly (starred review)


"Higgins utforsker viktige temaer med sterke karakterer og hele spekteret av troverdige følelser, som humor, sinne, fortvilelse og stolthet, og mest av alt håp. Morsom, gripende, innsiktsfull og nydelig."Kirkus Reviews


"Higgins skriver med varme, humor og ærlighet om kvinners liv."Susan Elizabeth Phillips, forfatter


"Omtenksom, søt, og med en lun humor, dette er sommerlesning på sitt beste."--Shelf Awareness