Nye bøker

Null kontakt & motmakt : narsissister - medløpere og flygende aper

Null kontakt & motmakt : narsissister - medløpere og flygende aper

ISBN
9788293263203
Innbinding
Heftet
Type
Sex og samliv
Forlag
1stWave Books & Art

Anita Sweeney har egen erfaring med narsissister fra oppveksten og fra parforhold, og skriver som en tidligere utsatt, ikke som en terapeut. Boken vil hjelpe deg å forstå og avsløre narsissisters spill, hvem de allierer seg med for å fortsette mishandlingen og hvordan du kan komme deg unna og ta tilbake makten over eget liv.

Selv om boken i utgangspunktet går under kategorien faglitteratur, er det en selvhjelp- og overlevelses håndbok som gjør deg i stand til å bekjempe og beskytte deg mot narsissistenes grenseløse psykiske mishandling. Bokens innhold hjelper deg å forstå hvordan du kan avsløre narsissistens skitne spill, med et språk som er lett tilgjengelig for alle.

Hva er en narsissist og hvordan gjenkjenner du en? Hvordan tenker de, oppfører seg og hvorfor er de slik? Hvem er deres medhjelpere og hva er en «flygende ape» og hvilken roller spiller de for narsissistene? Kan en narsissist endre seg eller vil de bare late som? Hvorfor hater de mennesker som vil dem vel og knuser dem om de kan? Og hvorfor slipper narsissistene unna sine ugjerninger så lett som de gjør? Boken forsøker å gi klare og gode svar på slike spørsmål.

Om du vil forstå forskjellen på psykopater og narsissister, hvordan de oppfatter sex med andre, hvordan de bruker sine barn som våpen og brikker i sitt spill, hva narsissistisk forsyning er, deres forhold til penger, ansvar, skyld og skam, hvorfor de lyver, manipulerer og bedrar og hvordan du kan avsløre dem, eksponere dem og «snakke» narsissistisk- for å lettere håndtere dem, er dette en bok for deg.

Boken er revidert og utgitt i softcover versjon i 2020.