Nye bøker

Inkassolasso : hemmelighetene inkassobransjen ikke vil at du skal vite

Inkassolasso : hemmelighetene inkassobransjen ikke vil at du skal vite

ISBN
9788293815235
Innbinding
Heftet
Type
Økonomi / arbeidsliv
Forlag
Primehead

INKASSOLASSO ER MER ENN EN BOK. DET ER EN HJELPENE HÅND OM DU KOMMER I KONTAKT MED INKASSOBRANSJEN.

Får du panikk når du hører ordet inkasso? Begynner du å kaldsvette når du hører om noen som har fått et inkassovarsel?

Nordmenn flest er pliktoppfyllende og gode betalere. Det finnes også dårlige betalere i Norge, men dette tallet har ligget stabilt på under 5% av befolkningen.

Nå står vi foran mulig store utfordringer i form av høyere strømpriser, høyere pris på matvarer, renteøkning og usikkerhet knyttet til krigen i Ukraina. Spørsmålet er hvor hardt det vil gå utover nordmenns økonomi. Inkassobyråene har varslet om at det vil kommet et skred av nye inkassosaker ut over vinteren 2022/23.

Et inkassobyrå skal være mellomleddet mellom de som yter kreditt og de som bruker kreditt. Inkassobyrået skal sørge for at bedrifter får betalt, samtidig som det finner den beste løsningen for kunder som har fått betalingsproblemer.

Likevel er det mange som mener at inkassobransjen grovt utnytter sin posisjon. Inkassobransjen kjøper opp forfalte krav for deretter å drive inn kravene over lang tid med enorm fortjeneste.

Mange forbrukere føler de er rettsløse i møte med inkassobransjen og tørr ikke å ta til motmæle. Det kan virke som om mange av inkassobyråene bruker skitne triks for å øke sine egne inntekter maksimalt.

Det er på tide å dele informasjon om hvordan du kan ta kontroll dersom du kommer i kontakt med inkassobransjen. Tiden er inne for å fjerne frykten, skammen og tabu knyttet til inkasso. Inkassolasso gjennomgår og forklarer hvordan inkasso fungerer og hvordan du får kontroll på et inkassobyrå før det tar kontroll over livet ditt.

Kjell H. Landsverk er gründer av flere teknologiselskaper og bosatt i London. Han har tidligere omfattende erfaring fra inkassobransjen. Han har i tillegg vunnet flere rettssaker i både tingretten og lagmannsretten mot de største inkassobyråene i Norge, der millionverdier stod på spill.