Mentor-Maiken_bilde_boknett

Mentor-Maiken episode 6: Varesøk

Bokbasen

I det sjette klippet i serien med opplæringsvideoer om Mentor ser vi nærmere på varesøket. I Mentor skilles det på bok og vare og det finnes en egen fane for bøker og en fane for varer. Stort sett kan vi si at bøker kan leses og varer kan brukes. Typiske eksempler på varer er kontormateriell, leker og spill, aktivitetsbøker og fargeleggingsbøker. Klippet varer i underkant av to minutter og du kan se det her.

Filmene med Mentor-Maiken passer for alle som bruker Mentor. Hvert klipp tar for seg et nytt tema som vil være med på å øke kjennskapen til de viktigste funksjonene med Mentor slik at man kan bruke søkeverktøyet på en effektiv måte i det daglige arbeidet. Det vil bli publisert en ny videosnutt annenhver uke og de filmene som har blitt publisert vil være tilgjengelige hele tiden etter publisering. Filmene kan sees når som helst og varer i omtrent 2 minutter.

Se episoden om varesøket her

Dersom du enda ikke har sett de første klippene med Mentor-Maiken kan du se de her:

Episode 1: Hurtigsøket

Episode 2: Filtrering

Episode 3: Leserekkefølge

Episode 4: Avansert søk

Episode 5: Detaljbildet

Følg oss gjerne på Facebook for å få oppdateringer om nye klipp med Mentor-Maiken og andre nyttige nyheter fra Bokbasen. Du kan også klikke subscribe på vår Youtube-kanal for å enkelt ha oversikt over alle filmene med Mentor-Maiken.