Mentorhjelp_boknett

Nye hjelpesider i Mentor

Bokbasen

Nå finner du nye og forbedrede hjelpesider i Mentor som gjør det enkelt å finne frem til den informasjonen og veiledningen du trenger. Mentor hjelp finner du helt oppe til venstre når du har logget inn i Mentor eller ved å klikke her

I Mentor hjelp har vi samlet all nødvendig informasjon om våre tjenester for våre kunder. Øverst på oversiktsiden finner du flere tips om søking i Mentor, som for eksempel innføring i hurtigsøk og avansert søk, hvordan man kan avgrense og sortere søk og en rekke andre søketips og triks. Du finner også nyttige oversikter og faktaskriv som oversikter over bokgrupper, varegrupper og statusmeldinger og praktisk informasjon om ISBN, metadata og Onix.

Mentorhjelp

Lenger nede på siden er informasjonen inndelt etter hvilken type kunde man er slik at det er enkelt å finne frem til det som gjelder for akkurat deg, enten du er forlag, bokhandel, bibliotek eller skole.

Forlagskunder finner blant annet veiledning for artikkelregistrering, endring og oppfølging av metadata og tips om bruk av markedsføringsfeltene i Mentor. Forlag som har nedlastbare e- og lydbøker finner for eksempel informasjon om administrasjon av disse, hvordan man kan åpne for salg i abonnementstjenester og veiledning for å sende ut frieksemplar. Bokhandler finner veiledning for hvordan man bestiller bøker via Mentor og hvordan man finner frem til riktig format av en bok slik at man bestiller den korrekte utgaven. Bibliotekskunder kan lese om hvordan man henter Marc-poster og hvordan man lager sine egne bestillingslister.