Mentor-Maiken_bilde_boknett

Mentor-Maiken episode 4: Avansert søk

Bokbasen

I det fjerde klippet i serien med opplæringsvideoer om Mentor får dere tips om avansert søk. Med avansert søk kan man velge hvilke felt man vil søke i noe som gjør søket mer kontrollert og man unngår støy i trefflista. Man kan velge mellom en rekke ulike felter å søke i og kan søke i flere felt samtidig, og hvordan man gjør dette kan du se her

Filmene med Mentor-Maiken passer for alle som bruker Mentor. Hvert klipp tar for seg et nytt tema som vil være med på å øke kjennskapen til de viktigste funksjonene med Mentor slik at man kan bruke søkeverktøyet på en effektiv måte i det daglige arbeidet. Det vil bli publisert en ny videosnutt annenhver uke og de filmene som har blitt publisert vil være tilgjengelige hele tiden etter publisering. Filmene kan sees når som helst og varer i omtrent 2 minutter.

Se episoden om avansert søk her

Dersom du enda ikke har sett de første klippene med Mentor-Maiken kan du se de her:

Episode 1: Hurtigsøket

Episode 2: Filtrering

Episode 3: Leserekkefølge

Følg oss gjerne på Facebook for å få oppdateringer om nye klipp med Mentor-Maiken og andre nyttige nyheter fra Bokbasen. Du kan også klikke subscribe på vår Youtube-kanal for å enkelt ha oversikt over alle filmene med Mentor-Maiken.