Skolemessen_Boknett

Bokbasen på Den skandinaviske Skolemessen

Bokbasen

1.-3. november deltok Bokbasen på Den skandinaviske skolemessen på Lillestrøm for å vise vår nye e-bokplattform for bibliotek og Mentor skole.

På standen viste vi frem vår nye biblioteksplattform. Bokbasens plattform for e-bøker i bibliotek støtter den nye lisensmodellen for e-bokutlån som anbefales av Nasjonalbiblioteket. Den nye modellen trer i kraft fra 1.januar 2018 og alle bibliotek kan benytte Bokbasens plattform for kjøp og administrasjon av de nye lisensene.

Plattformen har funksjonalitet som gjør innkjøp, budsjettkontroll og oppfølging enkelt og effektivt for skole- og folkebibliotek og innkjøpskonsortier. Bruk av Bokbasen Bibliotek er gratis for biblioteket og det eneste man må gjøre er å registrere seg som brukere av tjenesten på bibliotek.bokbasen.no

Under Skolemessen holdt vi også seminarinnlegg for å demonstrere løsningen og forklare hvordan man kommer igang med bruken av Bokbasen Bibliotek.

Vi viste også Mentor skole, som gir en fullstendig oversikt over alle norske læremidler, både trykte bøker og digitale læremidler. Alle skoler i Norge har gratis tilgang til Mentor skole hvor man kan søke og finne læremidler for grunn- og videregående skole. Ta kontakt på post@bokbasen.no for pålogging og mer informasjon.