SETT-NO_2017_tid-o-plats-frilagd

Bokbasens deltok på SETT-dagene 29.-30. november

Bokbasen

Onsdag 29. og torsdag 30.november var Bokbasen på SETT-dagene på Lillestrøm for å vise vår nye e-bokplattform for bibliotek og Mentor skole.

Fagkonferansen SETT har et programtilbud tilpasset skole og barnehage, og er en møteplass for moderne og innovativ læring. I tillegg til konferanseprogrammet er det også en egen utstilling hvor Bokbasen deltok. Les mer om SETT-dagene her

På standen viste vi frem vår nye biblioteksplattform. Bokbasens plattform for e-bøker i bibliotek støtter den nye lisensmodellen for e-bokutlån som anbefales av Nasjonalbiblioteket. Den nye modellen trer i kraft fra 1.januar 2018 og alle bibliotek kan benytte Bokbasens plattform for kjøp og administrasjon av de nye lisensene.

Plattformen har funksjonalitet som gjør innkjøp, budsjettkontroll og oppfølging enkelt og effektivt for skole- og folkebibliotek og innkjøpskonsortier. Bruk av Bokbasen Bibliotek er gratis for biblioteket og det eneste man må gjøre er å registrere seg som brukere av tjenesten på bibliotek.bokbasen.no

I tillegg viste vi også søkeverktøyet Mentor skole, som gir en fullstendig oversikt over alle norske læremidler, både trykte bøker og digitale læremidler. Alle skoler i Norge har gratis tilgang til Mentor skole hvor man kan søke og finne læremidler for grunn- og videregående skole. Ta kontakt på post@bokbasen.no for pålogging og mer informasjon.