Forside_Boknett

Bokbasen lanserer Digitalelev - et administrasjonsverktøy for digitale læremidler

Bokbasen

Bokbasen lanserte 3.april betaversjonen av Digitalelev, et gratis administrasjonsverktøy for digitale læremidler. I Digitalelev får skolene oversikt over hva som er tilgjengelig på markedet av digitale læremidler, kan kjøpe lisenser, få oversikt over skolens lisensbeholdning, kan administrere tilganger og tildele lisenser til elevene og få statistikk og rapportering på skolens forbruk på digitale læremidler.

Skoler og skoleeiere kan nå registrere seg og opprette brukerkonto slik at man kan begynne å bruke Digitalelev. Siden dette er en betaversjon av Digitalelev vil plattformen oppdateres løpende med nye læremidler og mer funksjonalitet, men vi ønsker å gi skolene tilgang til tjenesten tidlig i prosessen slik at man kan være med på å utvikle Digitalelev slik at det blir et best mulig verktøy i skolehverdagen. Les mer om hvordan man oppretter brukerkonto på vårt hjelpesenter.

Følg gjerne Digitalelev på Facebook for å holde deg oppdatert om tjenesten og meld deg også gjerne på vårt nyhetsbrev. Påmeldingsskjema finner du på www.digitalelev.no