Boknett_utskrift

Ny funksjonalitet i Mentor

Bokbasen

Bokbasen jobber kontinuerlig med å levere gode tjenester som skal støtte opp under bokhandlernes arbeidshverdag. Etter tilbakemeldinger fra våre Mentor-kunder har vi derfor lagt til ny funksjonalitet for å gjøre det enda enklere å yte god service og levere gode tjenester til kundene deres.

Utskriftsvennlig format av bokas detaljbilde

Noen ganger har du kanskje ikke den boka kunden ønsker seg inne i butikken, eller den er ikke kommet ut. For at kunden skal huske boka og ønske å komme tilbake til en butikk som yter god service, kan du ta utskrift av detaljbildet. Butikkens navn, adresse og kontakinformasjon kommer med på utskriften. Da blir det ingen bomtur neste gang kunden kommer innom!

Bomtur

Du kan også ta utskrift av trefflista, og få alle ti bøkene inn på samme ark. Ønsker du å skrive ut en treffliste som tar med flere enn de ti første treffene, kan du eksportere lista til excel først.

Bestselgerlista i utskriftsvennlig versjon

Mange har ønska seg en mulighet til å skrive ut bestselgerlista, slik at den kan henges opp i butikken, deles ut eller lignende. Dette kan du nå gjøre, både når du er logga inn i Mentor og fra Boknett.no.

Utskrift_Bestselgerlista

Varetype

Feltet varetype er nå videresøkbart fra detaljbildet, slik at du raskt kan finne lignende produkter. Varetype er også tilgjengelig som filter i trefflista.

Mentor_varetype_2

Hvordan tipse kunden om bøker som ligner på den hun liker?

Karusellen som vises for barnebøker er nå oppdatert og sjekker også hvilket aldersnivå som er angitt for boka. Boka Blyantmysteriet av Åke Samuelsson har fått Themakoden YFK for religiøs skjønnlitteratur for barn sammen med kvalifikator 5AK for aldersnivå, som angir at den passer barn fra 9 år.

Blyantmysteriet

Karusellen viser da til bøker som har samme emnekategori, YFK, kombinert med 5AK for alder:

Lignende bøker

Les mer om den nye karusellen som viser vei til lignende bøker her.

Har du spørsmål om Mentor så ta gjerne kontakt med oss på katalog@bokbasen.no