I litterær kalender får du en oversikt over alle typer arrangement med essens av litteratur. Bokmesser, forfatteropplesninger, diktopplesninger, utdeling av litteraturpriser, forfattersigneringer, kurs, seminar, foredrag, boklanseringer med mer.

Legg til arrangement

Litterær kalender

Informasjonsmøte om ny e-bokplattform for bibliotek

Onsdag 25. oktober arrangerer Bokbasen et informasjonsmøte for bibliotek om den nye e-bokplattformen vår. Her vil vi demonstrere løsningen og gi nyttige tips for hvordan fylkeskonsortier og enkeltbibliotek kan styre sine budsjettmidler og følge med på ebokutlånet på en effektiv måte.

Den nye lisensmodellen for e-bøker trer i kraft allerede den 1. januar 2018 så vi håper så mange bibliotek som mulig har anledning til å delta for å lære om dette viktige verktøyet før modellen innføres.
Informasjonsmøtet holdes på Holmen Fjordhotell i Asker og varer fra kl 09:30-10:30.

Mer informasjon om bilbioteksplattformen finner du på https://bibliotek.bokbasen.no/

Hjemmeside

Sted Slemmestadveien 64, Nes 1378

Metadatakurs trinn 2

Kurset "Avansert kurs i metadata" vil bli holdt på Hotel Continental i Oslo. Kurset passer for alle som jobber med metadata, særlig de som jobber i forlagsbransjen og de som jobber med netthandel, ERP-systemer og logistikk.

Temaene som vil bli gjennomgått er:

● Onix
- introduksjon
- oppbygging
- kodelister
- viktige felt & best practice

● API
- hva er API
- integrasjon mot Bokbasen

● Thema
- introduksjon
- emnekategorier
- klassifikasjon etter Thema

● Avansert bruk av Mentor

Kurset vil bli holdt på Continental i Oslo fra 10.00-14.00, og det blir servert lunsj ca klokken 11.30. Prisen per person er 750,- men om man melder seg på innen 30.september får man kurset til 600,-

Hjemmeside

Sted Stortingsgata 24/26, 0117 Oslo