Nye bøker

Sterkere på 12 uker : spis mer, bli sterkere, og forbrenn fett

Sterkere på 12 uker : spis mer, bli sterkere, og forbrenn fett

ISBN
9788205535138
Innbinding
Innbundet
Type
Sport og fritid, diverse
Forlag
Gyldendal

Bli sterkere på 12 uker med Lene Alexandra som din PT


Som coach har jeg siden 2011 hjulpet hundrevis av mennesker med å bli sterkere, både fysisk og mentalt, få bedre helse og se bedre ut.
Jeg har jobbet med alle typer mennesker, felles for dem alle er at de har ønsket å gjøre positive endringer i livene sine for å bli den sterkeste utgaven av seg selv.
Med denne boken ønsker jeg å dele min kunnskap og mine erfaringer for at DU skal lykkes med å nå dine mål! Jeg tror alle har et enormt potensial, og at du kan få den kroppen du drømmer om og å bli sterkere på alle måter ved å jobbe målrettet og dedikert for å nå målene du setter deg. Jeg har laget et 12 ukers treningsprogram for deg som jeg kan garantere vil gjøre deg sterkere om du er villig til å gjøre det som skal til.
Are you ready? Let's do this!
Boken inneholder beskrivelse av de beste styrketreningsøvelsene og konkrete planer for hvordan øvelsene settes sammen for å gi best mulige resultater.
Lene Alexandra Øien er utdannet PT og har trent hundrevis av mennesker som har hatt som mål å bli sterkere. Hun har vært opptatt av trening hele livet og har mange ganger erfart hvor viktig treningen har vært i sitt eget liv. Lene Alexandra er tidligere modell, sanger og låtskriver. Hun har ofte "hårete" mål for seg selv som hun gjennomfører. Hun har vært med i en rekke realityprogrammer og vant Skal vi danse i 2008 og har en rekke medaljeplasseringer i norsk og internasjonale bikinifitness-konkurranser. Hun brenner for at kvinner skal bli sterkere på alle måter.