Bransjeguide

Ønsker du at din bedrift skal oppføres i Bransjeguiden?

Registrering

Utvidet oppføring
Gratis oppføring
  • Jeg har lest og forsått vilkårene ved utvidet oppføring Du må godta vilkårene for utvidet oppføring.

Abstrakt-logo.boknett.jpg

Forlag

Abstrakt forlag

Abstrakt forlag ble etablert i 1998 og utgir faglitterære bøker for universiteter og høyskoler, næringsliv og offentlig forvaltning. Vi har 15 års erfaring med akademisk publisering av lærebøker, forskningsmonografier, oppslagsverk og antologier. Flere av våre bøker er oversatt til andre språk og nominert til prestisjetunge bokpriser i utlandet. Les mer om forlaget og våre bøker på www.abstrakt.no

Hjemmeside

LCF-MA-0005-001.jpg

Forlag

Art Publishing

Vi kan ikke bøker. Vi elsker kunst, bøker og kunnskap. Art Publishing skaper en prioritert praktbok i året. Boken er grundig gjennomført, sterk og vakker.

Art Publishing anbefaler årets bok!

Hjemmeside

Logo.gif

Forlag

Aschehoug AS

Vi kan det vi driver med. Vi har bøker i blodet.
Aschehoug forlag huser noen av Norges beste forfattere. Som Norges eldste forlag er vi en viktig tradisjonsbærer innen kunnskaps-, kultur- og litteraturformidling. Aschehoug forlag har bøker i blodet. Det har vi hatt siden 1872.
Vår oppgave er å finne, foredle og formidle litteratur i alle sjangere. Aschehoug skal være en garantist for ytringsfrihet, vi skal bringe frem nye forfattere og bygge forfatterskap – norske og utenlandske. Vi brenner for bøker og skrivekunst, og vår oppgave er å formidle dette til våre lesere i de beste formatene.

Bredden er stor. Fellesnevneren er at alle våre utgivelser fortjener sin plass på våre lister: Romaner, noveller, dikt, essays, biografier, personlige beretninger, bøker om politikk og historie, reiseguider, bøker for barn- og ungdom, bøker og verktøy for undervisning og kunnskapsheving.

Hjemmeside

Bastion logo.jpg

Forlag

Bastion Forlag DA

Bastion forlag ble etablert i 2006 av forlegger Morten Ole Mørch og er et rent skjønnlitterært forlag.

Vi har som formål å utgi spennende, utfordrende og givende litteratur som fører til gode leseropplevelser.

Gjennom høy kvalitet, pålitelighet og pågangsmot er vår målsetting at forlagets utgivelser når ut til et bredt spekter av lesere.

Hos oss står forfatterne i sentrum.

Vår lange og brede bransjeerfaring sikrer kvalitet i alle ledd, og vi tar vårt ansvar som utgiver på største alvor.

Vi er en liten, smidig og personlig organisasjon, hvor service og nære relasjoner er viktige verdier.

Hjemmeside

Bearberry forlag

Forlag

Bearberry forlag

Bearberrys visjon er å formidle gode opplevelser ved å inspirere, motivere, og bidra til kunnskap om temaer som er viktig i livet. Hovedfokuset er balanse. Ofte er det en forutsetning for et bedre liv. Ikke for mye, ikke for lite. Det å glede seg over og være bevisst valgene vi tar. Det krever kunnskap, og gjennom denne kunnskapen kan vi vokse og bli en bedre versjon av oss selv.

Sakprosa innenfor livsstil og gode opplevelser er våre fokusområder, med vekt på helse, natur og smak.

Hjemmeside

Bertram Books - Årets leverandør 2001 i England!

Foreninger og organisasjoner

Bertram Books - Årets leverandør 2001 i England!

For norske forhandlere: Betram Books er Englands ledende internasjonale grossist. Vi sender britiske bøker til kunder over hele verden via vår effektive og pålitelige service. Bøkene sendes fra oss daglig mandag til fredag med leveranse innen fem dager. Bokhandlere finner vår online-bestilling og tilgang til lagerstatus på vår webside. For mer informasjon send oss en e-post på export@bertrams.com

Hjemmeside

Bildeavbjorg1.jpg

Forlag

Björg Thòrhallsdòttir

Den norsk-islandske kunstneren Bjørg Thòrhallsdòttir er kjent for sine grafiske bilder og bøker som hun skriver alene og sammen og andre. Kunst laget for å glede, inspirere og oppmuntre oss til å leve det livet som vi drømmer om!

Hun har etter hvert blitt en ettertraktet foredragsholder og hun snakker gjerne om mot, livslykke og hvordan vi selv kan skape et godt liv, uavhengig av livets ytre omstendigheter.

Hjemmeside

Bokbasen AS

Foreninger og organisasjoner

Bokbasen AS

Bokbasen AS utvikler og tilbyr informasjon og informasjonsløsninger til bokbransjen. Vi står bak Bokbasen, en database som inneholder alle bøker som utgis i Norge. Våre kunder er norske forlag og utgivere, bokhandel, nettbokhandel, andre forhandlere, bibliotek og institusjoner.

Hjemmeside

bokkilden.no

Bokhandel

bokkilden.no

Bokkilden.no har hele 4 millioner titler for salg: skjønnlitteratur og fag- og faktalitteratur på engelsk og norsk, i tillegg til lydbøker, DVD, samt gaver og utstyr. Vi gir maks rabatt og har ikke porto på bestselgere – bedre priser får du ikke!

I to uavhengige pristester gjennomført av Dagbladet og NRK Forbrukerinspektørene høsten 2010 ble bokkilden.no testvinner. Dette er vi veldig glade for, da det viser at vår ambisjon om å ha lave priser faktisk stemmer.
Når du handler på bokkilden.no kan du alltid føle deg trygg på at våre priser er konkurransedyktige og at du får bøkene raskt levert. Bøker vi har på lager sendes fra oss senest 1 virkedag etter bestilling. Vi har kampanjepriser på utvalgte titler til enhver tid – så sjekk alltid Bokkilden for gode tilbud.

Hjemmeside

BB logo.jpg

Forlag

Bokstav og Bilde AS

Dette kan vi hjelpe deg med:

Vi har over 40 års erfaring både fra forlag og grafiske bedrifter. Vi har produsert mange hundretalls bøker.

Enten boken er liten eller stor, opplaget lavt eller høyt, kan vi tilby deg gode løsninger for det du ønsker å lage.
Vi har knyttet til oss en rekke bedrifter i Baltikum og Skandinavia, hvor vi velger den som passer best til din produksjon. Alle bedriftene holder høy kvalitet, har stor efaring og er pålitelige mht levering. Vi benytter miljøvennlige, ISO-sertifiserte bedrifter.
Vi har en lokal prosjektleder basert i Kaunas, Litauen. Hun følger opp daglig produksjon og kan besøke de alternative trykkeriene om nødvendig.
Vi tilbyr design, ombrekking, repro, trykk og innbinding.
Sender du oss en forespørsel får du et tilbud. Dette vil ligge til grunn for endelig fakturering, som skjer fra Norge i norske kroner. Er det prisavvik fra dette under marsjen, vil du bli informert.
Du kan sende oss filer fra denne siden. Etter overførsel av filer sender vi deg en webproof som er lik det endelige trykket mht hva som kommer med. Du kan også få dette som en print om du ønsker. Du kontrollerer at alt er som det skal. Boka blir trykket og levert iht avtale.
Ring oss gjerne for en uforbindtlig prat, hvor vi vil prøve å hjelpe deg med din produksjon. Råd koster ikke noe hos oss.

Hjemmeside