Nye bøker

Sterk & fri : 10 steg til ro, balanse og overskudd i en travel hverdag

Sterk & fri : 10 steg til ro, balanse og overskudd i en travel hverdag

ISBN
9788230348789
Innbinding
Innbundet
Type
Selvutvikling
Forlag
Sterk forlag

Sterk & Fri er en personlig historie om å gå på en smell, etter flere år med et høyt tempo, stress og jag.
Det ironiske er at jeg ikke visste at jeg var i faresonen. Jeg hadde ti baller i lufta, full kalender og var alltid tilgjengelig. Jeg kalte det "positivt stress".
Som yogainstruktør meldte jeg meg på en fordyping i yoga ved stress og utbrenthet. Det var jo så mange stressa folk der ute som trengte hjelp. Midt i denne utdanningen satte kroppen min bremsene på og jeg ble sykmeldt.
Manglende selvinnsikt er ikke uvanlig når man er stresset og travel. Vi løper rundt, sjonglerer jobb, hus, barn og fritid og tar oss sjelden eller aldri tid til å sjekke inn i kroppen og kjenne etter hvordan vi egentlig har det. Det handler om å prestere, levere og strekke seg for andre. Litt flinke piker er vi vel også? Og det føles bedre å si ja enn nei. Til slutt stopper det av seg selv.
I Sterk & Fri forteller jeg min historie- hva som skjedde, hvordan jeg klarte å reise meg igjen og hvilke endringer jeg måtte gjøre for å finne balanse i den travle hverdagen. Boka er praktisk, og inneholder enkle øvelser og verktøy som alle kan gjøre.
Jeg håper boka kan være til inspirasjon og hjelp for mange, og at det er en bok du stadig tar frem og bruker aktivt i din hverdag.