Nye bøker

Mias mat : med skogen og hagen som spiskammers

Mias mat : med skogen og hagen som spiskammers

ISBN
9788293428657
Innbinding
Innbundet
Type
Kokebøker
Forlag
Frisk forlag

Ønsker du å finne tilbake til røttene når det gjelder mat og oppskrifter? Kanskje drømmer du om å sanke litt i skogen og dyrke i egen hage, bruke god tid på kjøkkenet, og lage mat fra bunnen av med gode råvarer? Skape minner rundt bordet sammen med familien, og servere retter inspirert av bestemors kokebok?

I denne nydelige boken tar Mia deg med på en mat- og opplevelsesreise gjennom året i sin egen hage, i skogen og på kjøkkenet. La deg nspirere til å lage hjemmelaget syltetøy eller dyrke frem grønnsaker. Få oppskriftene på forfriskende sommermat og -drikke, høstretter som varmer kropp og sjel, spiselige julegaver og fargerike påskeegg.

Det er lett å drømme seg bort i Mias univers. Hun skaper en stemning vi lengter etter å ta del i. Vi vil nyte, kjenne på en ro i kropp og sinn, og dra inn lukten av granbar, fersk gjærbakst eller det som putrer i en varm gryte på ovnen. Med denne boken kan du selv finne frem til gleden over de små tingene i hverdagen. Boken er full av vakre, stemningsfulle bilder og oppskrifter som er nye, men også inspirert av tidligere generasjoner.