Ny_paloggingsside_Mentor

Mentor: ny startside - boknett.no avvikles

Arbeidet med å bygge nye tjenester til bokbransjen pågår for fullt i Bokbasen. I hele utviklingsperioden vil vi gradvis ta nye løsninger i bruk og slå av de gamle. Nå er tiden kommet for å fase ut www.boknett.no og flytte påloggingsfeltene for Mentor.

Den nye startsiden for å logge på Mentor finner du her, men glemmer du deg og går til Boknett etter at siden er avviklet, sender vi deg automatisk videre til rett sted.

Du finner også fram fra Bokbasens hjemmeside. Klikk på Logg inn øverst til høyre på www.bokbasen.no.

Ny_paloggingsside_Mentor

Påloggingen til Mentor er lett tilgjengelig midt på den nye startsiden

Startsiden skal bli den nye inngangen til alle Bokbasens tjenester og utseendet og innholdet vil endre seg etterhvert som nye tjenester legges til. Det første som er på plass er visningen av Nye bøker.

Ny_Nye_boeker

Nye bøker

Den nye freshe visningen av Nye bøker gir dere oversikt over bøker som nettopp er satt i salg og syv dager bakover i tid. Når en bok får grønn status i Mentor legger den seg helt først i visningen, det samme gjør den neste og neste.

Den nye visningen er delt opp i skjønnlitteratur, faglitteratur, barnebøker og serieromaner. Nytt er det også at du kan filtrere på formatene fysiske bøker, e-bøker og lydbøker.

Nye bøker ser du hva som er utgitt de siste syv dagene fra forlag som abonnerer på tjenesten.